Jouw zomergids Staden Zomert

Gepubliceerd op woensdag 6 jul 2022 om 11:04

100x zomerpret

Natuurlijk heb je zin om nieuwe ervaringen op te doen tijdens de zomer. Heel wat verenigingen organiseren leuke of uitdagende activiteiten en evenementen. En dan zijn er nog de kermissen. In juli, augustus en september kies je naar believen uit de meer dan 100 activiteiten die in onze bruisende gemeente doorgaan.

Je zomerse wegwijzer

Hou het overzicht op het goedgevulde zomerprogramma met onze zomerkalender. In het infomagazine De Stadenaar van juni kreeg je al een voorsmaakje met onze uitneembare zomerkalender. Maar ook in het AC/DC, de bibliotheek of het woonzorgcentrum de Oever kan je jouw zomerkalender oppikken. Wie liever van thuis uit grasduint door het zomeraanbod kan terecht op www.staden.be/zomert

Scoor met #StadenZomert

Gedeeld plezier is dubbel plezier! Daarom worden de leukste vakantiefoto’s en de gezelligste sfeerbeelden uit Staden beloond. Hoe je kans maakt op een prijs? Deel je plezantste beelden op de sociale media met #StadenZomert. Misschien win je wel een leuke Stadense gadget!

Wacht niet te lang

Voor de meeste zomeractiviteiten moet je je vooraf inschrijven. Je wacht best niet te lang, want de plaatsen zijn vaak beperkt. Neem een kijkje op www.staden.be/zomert voor alle info over de evenementen en hoe je kan inschrijven.